Könnyű receptek, fogyókúrás tippek, motiváció

Mérlegelj! Fogyókúra ínyenceknek

Mérlegelj! Fogyókúra ínyenceknek

10 tipp a sikeres fogyáshoz

2017. április 02. - Karcsú ínyenc

1. Mérd a súlyod rendszeresen, legalább hetente egyszer! Havonta érdemes a csípő, derék, comb körfogatot is megmérni.

 2. Tervezd meg előre a napi étrendedet írásban, és jegyezd fel, mit ettél és ittál ténylegesen! Így nem fog félrevezetni az étvágyad.

 3. Naponta két marék gyümölcsöt és három marék zöldséget fogyassz! A zöldséget túllépheted, de a gyümölccsel vigyázz a gyümölcscukor miatt.

 4. Lassan egyél, és rágj nagyon alaposan, így tovább élvezheted az étel ízét! A jóllakottság kialakulásához kb. 20 percre van szükség.

 5. Mozogj rendszeresen, ha lehet, napi fél órát legalább, vagy hetente háromszor egy órát intenzíven!

 6. Keress változatos, finom recepteket. Ne étkezz egyhangúan, az evés legyen öröm!

 7. Minél kevésbé feldolgozott élelniszert vegyél, kerüld a kész ételeket! Ha otthon főzöl, rengeteg kalóriát és E-betűs adalékot spórolsz!

 8. Minél több érzékszervet vonj be az étkezésbe. Szépen, ízlésesen tálalj, díszíts, és élvezd az étel illatát is, így sokkal hamarabb jóllaksz.

 9. Ha munkába mész, vagy hosszabb útra, vigyél magaddal valami egészséges rágcsálni valót (diót, almát, sárgarépát, banánt, esetleg egy keménytojást). Így nem fogsz kísértésbe esni, hogy valami kalóriabombával verd el az éhségedet.

 10. Igyál elegendő folyadékot, javasolt napi két liter. A kávé nem számít bele!

 tea.jpg

  

Kifelejtettem valamit? írd meg!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://merlegelj.blog.hu/api/trackback/id/tr5212393179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása