Hozzávalók 4 főre:
800 g csirkemellfilé - 912 kcal
3 evőkanál olaj - 318 kcal
1 konzerv hámozott, aprított paradicsom - 84 kcal
1 kis konzerv (170 g) gomba - 36 kcal
100g Alnatura Tabulé couscous (elkészítve 300 g) - 345 kcal
Fél citrom leve
pár menta levél
só, bors, oregánó
Egy adag tápértéke: 423 kcal
Az olajat egy nagy serpenyőben vagy lábosban felforrósítjuk, és a feldarabolt csirkemellfilét mindkét oldalán 5-7 percig átsütjük.
Hozzáadjuk a gombát, a paradicsomot, és fűszerezzük, lefedve további 7-8 percig pároljuk.
Közben 2 deci vizet felforralunk, ráöntjük a couscousra lefedve 5 percig állni hagyjuk. Ezalatt beszívja a vizet. Citromlével és apróra vágott mentával ízesíthetjük.