A babapiskótából pillanatok alatt mutatós minidesszerteket tudsz varázsolni. A piskóta alap kellemesen ropogóssá, a túró krémessé és laktatóvá teszi, a gyümölcs pedig friss aromákról és vitaminokról gondoskodik.
Muffin vagy mignone papírban tálalva akár vendégváró falatnyi édességeket is készíthetsz.
Hozzávalók:
6 babapiskóta - 39 kcal/ db
3 evőkanál sovány túró -54 kcal
1 banán - 105
1 marék áfonya -23 kcal
Egy piskóta, illetve három minidesszert: kb. 70 kcal
Elkészítés:
A túrót egy kis ásványvízzel és pár csepp citromlével keverd krémesre. Ha nagyon édesszájú vagy, egy pár csepp folyékony édesítőszerrel édesíts. Az így elkészített túrókrémmel kend meg a piskótákat (egészben, vagy három darabra szelve). A tetejükre tegyel banánkarikákat, áfonyát vagy más gyümölcsöt. Fahéjjal, vékony csokidarabkákkal még jobban feldobható.