Könnyű receptek, fogyókúrás tippek, motiváció

Mérlegelj! Fogyókúra ínyenceknek

Mérlegelj! Fogyókúra ínyenceknek

Pehely könnyű vacsora kenyérpótlóval

2017. április 18. - Karcsú ínyenc

Mindig jó ha tartasz otthon extrudált kenyeret, mivel sokkal jobb a fogyókúrás étrendhez. Egy szelet teljeskiörlésű extrudált kenyér mindössze 36 kcal, míg egy szelet teljes kiörlésű kenyér (kb. 56 g) már 126 kcal.

Én jobban is szeretem, mint a friss kenyeret, mert oda vagyok a ropogós dolgokért. Azonkívül praktikus is, nem szárad ki, nem penészedik meg. A gyomorban nem áll összenagy ragacsos csomókba, ezért könnyebben emészthető.

Az alábbi adag hozzávalói és tápértéke:

2 szelet teljeskiörlésű extrudált kenyér: 72 kcal
50 g Füstölt csirkemellsonka:                 48 kcal
1 evőkanál 4% zsírtartalmú krémsajt:    87 kcal
100 g kígyóuborka:                                15 kcal

Összesen:                                            222 kcal

Mint látod, ez tényleg pehely könnyű vacsora, olyan esetekre, ha napközben megedted a szükséges kalóriamennyiségedet. Ha belefér, egyél nyugodtan dupla adagot. Soha ne egyél 1500 kalóriánál kevesebbet naponta. Ha túl keveset eszel, lehet, hogy egy pár napig fogyni fogsz, de utána megállsz, mert a szervezet takarék módra kapcsol. 

csirkemelles_szendvics.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://merlegelj.blog.hu/api/trackback/id/tr4512395809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása