Hozzávalók:
100 g - 2 közepes paprika - 27 kcal
100 g félzsíros túró - 143 kcal
1 evőkanál joghurt - 7 kcal
90 g tonhal (napraforgó olajban, fél konzerv) - 130 kcal
100 g koktélparadicsom - 18 kcal
100 g retek - 16 kcal
1 keménytojás - 76 kcal
Fűszerek: friss kapor, metélőhagyma, só, bors.
Összesen: 417 kcal
A tojást keményre főzzük. A túrót krémesre keverjük a joghurttal és a halkonzervvel. A kaprot és a metélőhagymát apróra vágjuk, egy részt félreteszünk a díszítéshez. A túrókeveréket a kaporral, metélőhagymával, sóval és borssal ízesítjük. A paprikákat félbevágjuk, a magokat kivágjuk, és beletöltjük a túrókeveréket. A megtisztított, negyedekbe vágott keménytojással, koktélparadicsommal és retekkel tálaljuk.